P-Secure logo

Sikkerhedskursus for luftfartsbranchen

Flere af vores kunder har i rosende vendinger berettet om de sikkerhedskurser som Claus Rasmussen har afholdt for luftfartsbranchen. Claus er nu blevet pensioneret men tilbyder gennem P-Secure målrettede kurser til europæiske lufthavne og deres "Regulated agents”, "Sikkerhedsgodkendte fragtagenter, “Kendte kunder” og "Kendte leverandører".

Inside an empty cafe with tables and chairs
17.5.2024

Dette kursus tager udgangspunkt i terrorangrebet den 11. september 2001 og gennemgår udviklingen i international terrorisme, med særligt fokus på, hvordan truslerne påvirker Danmark og danske virksomheder.

Deltagerne vil få en dybdegående forståelse af de forskellige former for terroranslag mod civil luftfart, herunder også fragtområdet. Kurset vil også berøre de måder, hvorpå internationale luftfartsorganisationer som ICAO, ECAC og EU, samt nationale myndigheder som Trafikstyrelsen, politiet og PET, arbejder sammen for at styrke sikkerheden. Vi vil gennemgå de relevante regelsæt, såsom NASP, og forklare hvordan disse påvirker virksomhederne.

Formålet med kurset er at skabe forståelse og motivation for at overholde myndighedskravene og give konkrete råd om, hvordan man kan bidrage til en bedre sikkerhed inden for luftfart. Kurset varer mellem 1 og 3 timer, afhængig af behov og indhold.

Kurset vil blive ledet af Claus Rasmussen, som har en lang og anerkendt karriere inden for dansk politi og det kriminalpræventive råd. Claus har siden 2004 arbejdet som sikkerhedsrådgiver i PET, hvor han fokuserede på at øge sikkerheden i transportsektoren, særligt inden for luftfart. Hans omfattende erfaring og viden gør ham til en uvurderlig ressource for alle, der deltager i kurset.

Vi ser frem til at byde alle interesserede velkommen til dette vigtige og oplysende kursus, som vil bidrage til en sikrere fremtid for den danske luftfartsbranche.

Kontakt os her for at booke kurset

Seneste opdateringer