P-Secure logo

Automatiserede baggrundstjek til transport og logistik

De regulatoriske krav til Transport- og logistikindustrien skærpes kontinuerligt. Bl.a. skal leverandører til den kritiske infrastruktur, fremover udføre omfattende baggrundskontroller af medarbejdere, som inkluderer identitetsverifikation, tjek af kørekort, gennemgang af ansættelseshistorik og kontrol af straffeattester.

Trucks neatly aligned in a parking area shot from above
Nokas logoDSV Transport logo

DSV Transport laver årlige baggrundstjek af ansatte og tilknyttede vognmandsfirmaer

DSV Transport har valgt selv at stå for baggrundstjek både for ansatte og tilknyttede vognmandsfirmaer. Denne praksis sikrer ensartethed i virksomhedens baggrundstjek og giver audit-mulighed, for de kunder der kræver dette.

DVS Transport representatives in front of a DSV Transport truck

Fordele ved selv at håndtere baggrundstjek

Ved at tage kontrol over baggrundstjekprocessen med P-Secure, opnår din virksomhed øget effektivitet, bedre sikkerhed og fuld overholdelse af lovgivningen. Udforsk de nogle fordelene ved selv at administrere baggrundstjek.

GDPR

Med P-Secure er din virksomhed sikret fuld overholdelse af GDPR-reglerne. Platformen har indbygget databeskyttelse, privacy by design, hvilket sikrer, at alle personoplysninger behandles korrekt og opbevares sikkert. Dette betyder, at du kan udføre baggrundstjek uden bekymring for at overtræde databeskyttelseslove, hvilket skaber tryghed både for din virksomhed og dine medarbejdere.

Audit muligeder

P-Secure giver virksomheder i den kritiske infrastruktur, der er underlagt auditkrav, mulighed for nemt at give auditmyndigheden adgang til relevant data. Systemet registrerer og dokumenterer alle trin i screeningsprocessen, hvilket gør det let at gennemgå og verificere data. Dette sikrer at virksomheden overholder de regulatoriske krav i forhold til medarbejdersikkerhedsstyring jf. ISO 27001 eller EU direktiverne NIS2 og CER. P-Secure skaber gennemsigtig og pålidelig dokumentation, der kan fremvises ved både digitalt eller fysisk audit.

Nem sagsbehandling

Med P-Secure platformen kan du nemt håndtere alle baggrundstjek i din virksomhed. Systemet er designet til at være brugervenligt, hvilket gør det enkelt og hurtigt at administrere screeningsprocesser. Alt fra indsamling af data til godkendelse af resultater sker digitalt, hvilket sparer tid og reducerer administrative byrder. Den intuitive grænseflade sikrer, at selv dem uden teknisk baggrund kan navigere og bruge systemet effektivt.

Gentagelse af årlige tjek

P-Secure gør det let at automatisere de årlige lovpligtige baggrundstjek. Ved at indstille systemet til regelmæssige screeningsintervaller, sikrer du, at alle medarbejdere og tilknyttede vognmænd altid opfylder de nødvendige krav i forhold til ID - straffeattest - kørekort m.m. Denne funktion sparer tid og sikrer, at ingen vigtige tjek overses, hvilket bidrager til en kontinuerlig opretholdelse af virksomhedens compliancekrav.

Hvad siger vores kunder om P-Secure

Lars Christensen

Lars Christensen

Markman - Asfalt, Kran & Grab

“P-Secure’s automatiserede løsning har reduceret vores tidsforbrug betydeligt, hvilket gør os i stand til at imødekomme vigtige sikkerhedskrav mere effektivt. Alle vores vognmænd og chauffører skal fremover bestå et baggrundstjek. Omfanget af disse tjek varierer naturligvis afhængigt af de specifikke opgaver, der skal udføres.”

DSV Transport logo
HR Director of NOKAS

Thomas M. Pedersen

HR Chef

"At håndtere en betydelig del af den danske pengebeholdning stiller naturligvis store krav til sikkerheden. Derfor har vi valgt P-Secures automatiserede løsning til baggrundstjek af vores medarbejdere."

Nokas logo

Har du spørgsmål?

Klik her for at kontakte os og få svar på dine spørgsmål

Kontakt os