P-Secure logo

Effektiviser din virksomheds baggrundstjek

Styrk sikkerheden i din virksomhed med automatiserede baggrundstjek fra P-Secure

Book demo

Effektiv oprettelse af baggrundstjek

Med P-Secure kan du nemt og hurtigt oprette nye baggrundstjek. Du har samtidig nem adgang til alle dine sager og meget mere direkte på platformen.

Ansøgeren udfylder selv baggrundstjekket

Gør baggrundstjek nemt for både dig og ansøgeren. Ved oprettelse af en sag, modtager ansøgeren et link til at indtaste deres oplysninger og giver samtidig tilladelse til indsamling af yderligere oplysninger. Følg derefter let deres fremskridt og se det færdige baggrundstjek direkte på P-Secure.

Håndter alle sager direkte i platformen

Som administrator kan du til enhver tid danne dig et overblik over virksomhedens baggrundstjek og træffe informerede beslutninger på baggrund af ansøgerens information. P-Secure guider dig gennem beslutningen om ansøgeren skal godkendes eller afvises.

Planlæg fremtidige baggrundstjek

Gør fremtidens sikkerhed til en del af nutidens planlægning med P-Secure. Vores platform muliggør nem opsætning af fremtidige og tilbagevendende baggrundstjek, sikrer kontinuerlig sikkerhed og vedligeholdelse af en høj sikkerhedsstandard.

Tilpas screeningstyper efter virksomhedens behov

Opnå præcision i dine baggrundstjek med P-Secure. Vores platform giver dig fleksibiliteten til at skabe skræddersyede screeningstyper, der matcher specifikke krav og sikkerhedsstandarder.

Vil du vide mere?

Book en uforpligtende demo og få svar på alle dine spørgsmål.

Book demo