P-Secure logo

Leverandører i Københavns Lufthavn tilbydes automatiseret løsning til den udvidede baggrundskontrol

Den 12. og 14. februar havde Københavns Lufthavn inviteret 200 leverandører til en demonstration af P-Secures lufthavnsløsning.

Inside an empty cafe with tables and chairs
15.2.2024

Den 12. og 14. februar havde Københavns Lufthavn inviteret 200 leverandører til en demonstration af P-Secures lufthavnsløsning

I de kommende måneder skal der ansættes mange nye medarbejdere i landets lufthavne. Alle skal igennem en udvidet baggrundskontrol, for at få adgang til lufthavnenes område, herunder et ID- og CV-tjek. Tilsvarende skal mange tusinde ID-kort eller "havnekort" fornyes, som følge af trafikstyrelsens bestemmelser. 

Med de nuværende manuelle processer er det et tidskrævende arbejde for både ansøgerne og den enkelte virksomhed. Derfor havde Københavns Lufthavn inviteret P-Secure til at give en demonstration af den automatiserede løsning til baggrundskontrol. 

Baggrund: P-Secure har været i drift hos Københavns Lufthavn siden december med meget tilfredsstillende resultater. Virksomhederne kan købe en standardpakke, der efterlever Trafikstyrelsens krav til udvidet baggrundskontrol.  Licenserne vil blive udbudt efter ”først til mølle”-princippet. Du kan bestille en licens direkte hos P-Secure her.

Seneste opdateringer