P-Secure logo

Københavns Lufthavn automatiserer det omfattende arbejde med ID- og CV-tjek

For at få udstedt et ID-kort som ansat i lufthavnen skal ansøgeren igennem en udvidet baggrundskontrol, som blandt andet indeholder et omfattende ID- og CV-tjek.

Inside an empty cafe with tables and chairs
30.1.2024

P-Secure's automatiserede lufthavnsløsning kan nu tilkøbes af alle virksomheder i Københavns Lufthavne. 

P-Secure Platform

For at få udstedt et ID-kort som ansat i lufthavnen skal ansøgeren igennem en udvidet baggrundskontrol, som blandt andet indeholder et omfattende ID- og CV-tjek. Denne proces kan nu automatiseres gennem brug af P-Secure's softwareløsning til danske lufthavne. Udover at spare tid hos virksomhederne løser P-Secure også udfordringerne med at efterleve GDPR, da personoplysninger bliver opbevaret og slettet forsvarligt.   

P-Secure platform on mobile device

P-Secure har været i drift hos Københavns Lufthavn siden december med meget tilfredsstillende resultater. Løsningen vil blive demonstreret på de månedlige møder med de ID-kort ansvarlige i Københavns Lufthavn. Virksomhederne kan købe en standardpakke, der efterlever Trafikstyrelsens krav til udvidet baggrundskontrol.  Licenserne vil blive udbudt efter ”først til mølle”-princippet.  Du kan bestille en bestille en licens direkte hos P-Secure her.

Seneste opdateringer