P-Secure logo

Innovationsfonden tildeler millionbeløb til P-Secure

Pengene skal bruges til at sætte yderligere skub i udviklingen af vores software til automatiseret baggrundstjek.
Inside an empty cafe with tables and chairs
24.7.2023

Vi er begejstrede for at annoncere, at P-Secure har modtaget en betydelig bevilling fra Innovationsfonden, hvilket markerer en spændende milepæl i vores rejse. Denne bevilling er et vidnesbyrd om vores innovative tilgang til baggrundsscreeninger og vores engagement i at forbedre sikkerhedsprocesserne i danske virksomheder og forskningsinstitutioner.

Med disse nye midler vil vi accelerere udviklingen af vores software, der er designet til at automatisere baggrundstjekprocessen. Vores mål er at udvide anvendelsen af P-Secure til flere sektorer i Danmark, hvilket vil gøre det muligt for en bredere vifte af organisationer at drage fordel af vores teknologi.

I en tid, hvor behovet og forventningen om grundige baggrundsscreeninger er vokset betydeligt, kommer P-Secure som en nødvendig løsning. Dette behov er forstærket af de kommende EU NIS2- og CER-direktiver, som stiller strengere krav til baggrundsscreeninger af medarbejdere og leverandører inden for kritisk infrastruktur.

Traditionelle baggrundsscreeninger kan være både dyre og tidskrævende, hvilket ofte resulterer i, at de ikke bliver udført systematisk eller på alle nødvendige niveauer. P-Secure ændrer dette narrativ ved at tilbyde en effektiv, automatiseret løsning, der dækker alt fra identitetskontrol og CV-verificering til straffeattester og meget mere.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan P-Secure kan transformere baggrundsscreeningsprocessen i din organisation, opfordrer vi dig til at kontakte os. Du kan nå os her på LinkedIn, via vores hjemmeside på www.p-secure.com, eller på info@p-secure.com.

Seneste opdateringer