P-Secure logo

Air Greenland implementerer P-Secure - 500 ansatte skal gennemgå udvidet baggrundskontrol

Den 1. juni 2024 træder trafikstyrelsens bestemmelser i kraft i Grønland. Herved pålægges alle lufthavne og leverandører til lufthavne i Grønland, at gennemføre udvidet baggrundskontrol af deres medarbejdere.
Inside an empty cafe with tables and chairs
23.2.2024

500 ansatte skal gennemgå udvidet baggrundskontrol

Sikkerhed og effektivitet i Grønlands lufthavne tager et stort skridt fremad den 1. juni 2024. Fra denne dato indfører Trafikstyrelsen nye bestemmelser, der kræver udvidet baggrundskontrol af alle ansatte ved lufthavne og deres leverandører i Grønland. Denne ændring markerer en vigtig milepæl for sikkerheden, men rejser samtidig spørgsmål om de praktiske udfordringer, som de manuelle processer traditionelt medfører.

Det er velkendt, at manuelle baggrundstjek kan være både tidskrævende og omkostningstunge. Derfor er det med stor entusiasme, at vi implementerer P-Secure i Grønland. Med implementeringen af P-Secure vil den administrative byrde blive reduceret betydeligt.

Selvom P-Secure vil automatisere en stor del af processen, er vi opmærksomme på, at visse aspekter fortsat kan kræve manuel håndtering. Det er her, samarbejdet med Air Greenland og de relevante myndigheder bliver afgørende. Vores fælles mål er at sikre, at automatiseringen når så bredt som muligt, og at vi sammen reducerer det unødvendige arbejde for medarbejdere, Air Greenland, og myndighederne til et minimum.

P-Secure tilbydes nu til virksomheder og myndigheder i Grønland som en standardpakke, der opfylder Trafikstyrelsens nye krav til udvidet baggrundskontrol. Denne pakke er skræddersyet til at effektivisere indsamlingen af vigtige dokumenter som kørekort, pas, og cv-tjek, blandt andet. Find en pakke som imødekommer netop din virksomheds behov for baggrundsundersøgelser.

Anmod om en licens hos P-Secure her.

Seneste opdateringer