P-Secure logo
SSO Login

Sådan logger du ind med SSO-login

Af sikkerheds- og brugervenlighedshensyn anvender P-Secure Microsoft Single Sign-On (SSO). Da P-Secure ikke er et Microsoft-produkt, skal der gives særskilt adgang til, at der kan anvendes tredjepartssoftware. Dette kræver administratoradgang og vi har derfor lavet denne vejledning til jeres systemadministrator.

Vejledning

1. Log ind som global admin (GA) og åbn en ny fane i en browser.
2. Gå til https://admin.p-secure.com
3. Vælg den konto du er logget ind som GA med, såfremt dette påkræves.
4. Giv samtykke på vegne af organisationen og tryk 'Acceptér'
5. Gå til ‘Enterprise Applications’ i portal.azure.com
6. Vælg filtrene ‘Applications ID’ og ‘Starts with’ og søg efter app id’et ‘e02fdf6f-b138-4652-a059-ebae9db5574f’
7. Klik ‘Apply’