P-Secure logo
Logga in SSO

Hur man loggar in med SSO-inloggning

För säkerhet och användarvänlighet använder P-Secure Microsoft Single Sign-On (SSO). Eftersom P-Secure inte är en Microsoft-produkt måste separat åtkomst ges till användning av programvara från tredje part. Detta kräver administratörsåtkomst och vi har skapat den här guiden för din systemadministratör.

Vägledning

1. Logga in som global admin (GA) och öppna en ny flik i en webbläsare.
2. Gå till https://admin.p-secure.com
3. Välj det konto som du är inloggad med som GA, om detta krävs.
__wf_reserverad_ärva
4:e. Ge samtycke på organisationens vägnar och tryck på ”Acceptera”
5. Gå till ”Enterprise Applications” på portal.azure.com
6. Välj filtren ”Program-ID” och ”Börjar med” och sök efter app-id 'e02fdf6f-b138-4652-a059-ebae9db5574f'
__wf_reserverad_ärva
7. Klicka på ”Apply”