P-Secure logo

P-Secure og I-SEC Denmark Aviation Security indgår samarbejde om automatiserede baggrundstjek

I-SEC Denmark Aviation Security vil fremover implementere P-Secures innovative løsning til automatiserede baggrundstjek af deres medarbejdere i lufthavne, havne og andre kritiske områder i Denmark.
Inside an empty cafe with tables and chairs
22.4.2024

Automatiserede baggrundstjek for øget sikkerhed

I-SEC Denmark Aviation Security vil fremover implementere P-Secures innovative løsning til automatiserede baggrundstjek af deres medarbejdere i lufthavne, havne og andre kritiske områder i Denmark. Denne løsning muliggør hurtige, systematiske og differentierede baggrundstjek, der er skræddersyet til den specifikke funktion, som medarbejderen skal bestride.

Overholdelse af regulatoriske krav og GDPR

Ved at anvende P-Secures løsning sikrer I-SEC Denmark Aviation Security, at virksomheden efterlever gældende regulatoriske krav, herunder den kommende EU-lovgivning på området. Samtidig opbevares medarbejdernes oplysninger forsvarligt i Danmark i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR).

Et stærkt partnerskab for øget sikkerhed

Begge virksomheder ser frem til et tæt samarbejde, der vil styrke sikkerheden og beskyttelsen af kritisk infrastruktur. Samarbejdet mellem P-Secure og I-SEC Denmark Aviation Security markerer et vigtigt skridt mod mere effektive og pålidelige baggrundstjek.

Om P-Secure: P-Secure er en dansk teknologivirksomhed, der specialiserer sig i avancerede løsninger til automatiseret baggrundstjek. Virksomheden har en stærk track record, indenfor Energisektoren, Luftfarssektoren, samt forskningstunge  virksomheder, som er særligt udsat for spionage.  

Om I-SEC Denmark Aviation Security: I-SEC Denmark Aviation Security er en global leder inden for sikkerhed og beskyttelse af kritisk infrastruktur. Med en bred vifte af tjenester og teknologier arbejder I-SEC Denmark Aviation Security for at skabe en mere sikker verden for alle.

Seneste opdateringer